Karlsson på Taket


1 tekniker, 9 skuespillere
Ca 75 min
(Kan legge til pause om ønskelig)
Pris: 50.000

Info:
Figuren Karlsson, kjent fra de svenske barnebøkene til Astrid Lindgren, er en passe tykk mann i sin beste alder som bor på taket til Lillebror. Han lyver, skryter og ødelegger ting, men vet foreldrene til Lillebror at det er Karlsson som har skylden? Vet de i det hele tatt at han finnes? Bli med det usannsynlige venneparet på eventyr i en morsom og litt rampete forestilling som passer for hele familien. 

Pippi Langstrømpe


1 tekniker, 13 skuespillere 
Ca 75 min
(Kan legge inn pause om ønskelig) 
 Pris: 50.000 

Info:
Pippi er ikke som andre barn, hun er verdens sterkeste jente, bor alene sammen med en ape kalt Herr Nelsson og en hest kalt Lille Gubban og har en hel kiste med gullpenger! Pappaen til Pippi, han som eier huset, er i mellomtiden på sjørøver-eventyr på de syv hav, kanskje tar han turen innom? En spennende, morsom og fartsfylt forestilling med mye sang og musikk som passer for hele familien. Klatremus og De andre dyrene i Hakkebakkeskogen


2 teknikere, 13 skuespillere
Ca 75 min
(Kan legge inn en liten pause om ønskelig) 
Pris: 50.000 

Info:
Nittedal Teater inviterer hele familien til et fyrverkeri av en forestilling! Både Mikkel Rev og Klatremus elsker å få det som de vil, men det er ikke alltid like lett når blant annet Bamsefar og Morten Skogmus vil ha slutt på både kjøttspising og stjeling. Hvordan vil skogmøtet utspille seg? Klarer Mikkel endelig å få klørne i Klatremus? Møt de kjente og kjære skikkelsene fra Hakkebakkeskogen iscenesatt med en stor porsjon humor, fengende musikk og små underfundigheter.


Folk og røvere i Kardeommeby

2 teknikere, 13 skuespillere 
Ca 75 min
(Kan legge inn en liten pause om ønskelig) 

"Kardemomme er en liten koselig by og det hender meget der som ikke hender andre steder"

Forestillingen er et hyggelig gjensyn med de kjente og kjære karakterene. Man får møte den vennlige Politimester Bastian, røverne Kasper, Jesper og Jonatan, den strenge Tante Sofie, den kloke Tobias i tårnet og vesle Kamomilla. 

Emil i Lønneberget 


2 teknikere, 13 skuespillere 
Ca 75 min
(Kan legge inn en liten pause om ønskelig) 

Manus er basert på historiene om Emil i Lønneberget, Lina som har tannverk, Suppebollen, Snekkerbua og Griseknoen. 
Koselig og fartsfylt forestilling for hele familien.