Teatersmia barne- og ungdomsteater

 

Teatersmia barne- og ungdomsteater

Hos oss er alle velkommen! 
Vi praktiserer ikke audition, men har plass til alle. 

Gjennom improvisasjon, dramaøvelser, rolleinnstudering, karakterarbeid, tekstanalyse, sanginstruksjon, koreografi, stemmebruk, manusarbeid, skuespillerteknikk jobber våre medlemmer sammen med våre instruktører med flere store produksjoner i året. Barna og ungdommene kan selv velge hvilke produksjoner de ønsker å være med på. 
I 2018 spiller vi Olsenbanden på rocker`n, Harry Potter in concert, Spam a lot (Monty Pyton) og High School Musical i Flammen. 

I tillegg har vi gruppene: 

Minismia 
Dette er gruppa for våre aller yngste skuespillere. 
De jobber med enkel dramalek, samarbeid, kretaiv utfoldelse, bevegelse, sang, dans, scenetrygghet og formidling. 
Instruktører: Silje Unhjem Fagerholt og Ulla Zimmermann


Det Grenseløse Teateret

Teatergruppen for deg med litt ekstra utfordringer i hverdagen.

Vi ser ingen begrensninger, bare muligheter og vi har plass til alle uansett alder, bakgrunn og utfordringer. Her vil vi fokusere på glede, mestring, sosialt samvær innenfor teater, dans, bevegelse, improvisasjon, formidlingsglede, sang m.m.

Instruktører: Vilde H. Sævik, Bendik Simensen og Torbjørn Øvrevik 


Smiacrew
Har du lyst til å lære om hvordan man gjennomfører en teaterproduksjon? Er man med i Smiacrew får man opplæring i lyssetting, lydteknikk, regi, inspisientrollen, scenografi, kafedrift, PR og markedsføring, billettsalg, kostymer, sminke, produksjonsplanlegging og koordinering. 
Gjengen er med å jobber på Teatersmias og Nittedal Teater sine produksjoner og de err med å arrangere eb teatercamp for alle våre medlemmer. 
Ansvarlig: Anette Finnager

Teaterlaben 
Et teatertilbud til de voksne som er tilknyttet Nittedal Teater. 
Her leker vi oss med improvisasjon, skuespillerteknikk, stemme, bevegelse og ulike øvelser med et mål om å skape en større produksjon med visning i Flammen høsten 2019. 
Gruppen består av Nittedal Teater sine faste skuespillere i samarbeid med foreldre og våre eldste ungdommer fra Teatersmia barne- og ungdomsteater. 

Pris: 1250,- pr halvår i medlemskontigent.