Teatersmia barne- og ungdomsteater

 

Teatersmia barne- og ungdomsteater

Hos oss er alle velkommen! 
Vi praktiserer ikke audition, men har plass til alle. 

Gjennom improvisasjon, dramaøvelser, rolleinnstudering, karakterarbeid, tekstanalyse, sanginstruksjon, koreografi, stemmebruk, manusarbeid, skuespillerteknikk jobber våre medlemmer sammen med våre instruktører med flere store produksjoner i året. Barna og ungdommene kan selv velge hvilke produksjoner de ønsker å være med på. 
I 2018 spiller vi Olsenbanden på rocker`n, Harry Potter in concert, Spam a lot (Monty Pyton) og High School Musical i Flammen. 

I tillegg har vi gruppene: 

Minismia 
Dette er gruppa for våre aller yngste skuespillere. 
De jobber med enkel dramalek, samarbeid, kretaiv utfoldelse, bevegelse, sang, dans, scenetrygghet og formidling. 
Instruktører: Silje Unhjem Fagerholt og Ulla Zimmermann


Det Grenseløse Teateret

Teatergruppen for deg med litt ekstra utfordringer i hverdagen.

Vi ser ingen begrensninger, bare muligheter og vi har plass til alle uansett alder, bakgrunn og utfordringer. Her vil vi fokusere på glede, mestring, sosialt samvær innenfor teater, dans, bevegelse, improvisasjon, formidlingsglede, sang m.m.

Instruktører: Vilde H. Sævik, Bendik Simensen og Torbjørn Øvrevik 


Scenekampsmia
På denne gruppa lærer man teknikker for å lage realistiske kampscener for teater og film uten å skade hverandre på ekte. Det vil bli undervist i Unarmed combat (slag, spark), broadsword, falske skytevåpen for teaterscenen, sverdkamp og mye mer! Obs: Aldersgrensen for dette kurset er ungdomsskole og oppover.
Instruktør: Lasse Friborg
Han er utdannet skuespiller ved "NSKI Høyskole" og har studert scenekamp ved "Nordic Stage Fight Society" og "Stagecombat Norway" i 3år. Han har også trent kampsport siden han var ti år, med hovedvekt på Karate, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kung Fu.

Smiacrew
Har du lyst til å lære om hvordan man gjennomfører en teaterproduksjon? Er man med i Smiacrew får man opplæring i lyssetting, lydteknikk, regi, inspisientrollen, scenografi, kafedrift, PR og markedsføring, billettsalg, kostymer, sminke, produksjonsplanlegging og koordinering. 
Gjengen er med å jobber på Teatersmias og Nittedal Teater sine produksjoner og de err med å arrangere eb teatercamp for alle våre medlemmer. 
Ansvarlig: Anette Finnager

Voksensmia
Noen foreldre synes det er så moro med teater at vi laget en egen gruppe for dem. 
Denne gjengen jobber mot en egen produksjon hvert år og flere av dem er ofte med i biroller ved Nittedal Teater sine større produksjoner. 
Her handler det ikke om hva man har av erfaring eller utdanning, men lysten til å gjøre noe gøy. 
Instruktør: Torbjørn Øvrevik 

Pris: 1250,- pr halvår i medlemskontigent.