På Flammen

VÅRE KOMMENDE FORESTILLINGER PÅ KULTURVERKET FLAMMEN: 

SHREK - THE MUSICAL  
3. november 

Hele verdens favoritt-troll kommer til Flammen i november.
Shrek - The musical er en hysterisk sceneversjon basert på DreamWorks Oscar-vinnende animasjonsfilm. Denne Tony-prisbelønte forestillingen bringer alle de kjære figurene du kjenner fra filmen til liv på scenen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek…» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, ei selvsikker pepperkake, en hel by der alle er støpt i samme form, over et dusin bannlyste eventyr-freaks, en drage som holder en gjeng riddere til fange som backingkor – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en… og navnet hans er Shrek.

Regi: Katrine VabogJUL PÅ MÅNETOPPEN 
30. nov - 01. des


Julestemning for store og små

Rødnissejenta Jentungen møter blånissegutten Storm ved en tilfeldighet. Mye tyder på at han kan være tvillingbroren hun og familien mistet på fjellet i en forferdelig snøstorm for mange år siden. Storm forteller Jentungen at siden rødnissene har plukket alle blåbærene på Månetoppen har ikke blånissene blåbær til å lage «Den blå timen» og kan dermed fanget i fjellet. Sammen prøver de å finne ut av fortiden mysterier og løse nåtidens konflikter.

Jul på Månetoppen er et stykket basert på julekalenderen sendt på NRK som setter fokus på viktige temaer som;
- Å vokse opp med en annen luefarge enn den en er født med
- Kampen om de fruktbare områdene - hvem har rett til å plukke blåbærene på Månetoppen, rødnissene eller blånissene? Fredsmekling hos Grånissen ved Havet.

Regi: Lene Hagen

Forestillingen spilles:
Lørdag 30. november kl 13:00 og 17:00
Søndag 01. desember kl 13:00 og 17:00