Om oss


                                          "Kortreist kultur og gode opplevelser"


NT er produksjonsselskap og en teaterorganisasjon som har driftskontorer i Mølleparken i Nittedal. 

Vi er i dag fire faste på drift og har et stort nettverk av frilansere som vi setter sammer til produksjonsteam bestående av regissører, instruktører, teknikere, musikere, komponister, produsenter, scenografer, inspisienter, manusforfattere, koreografer, sanginstruktører og skuespillere. 


Våre virkeområder er: TURNÈVIRKSOMHET 
 

SAMARBEIDSPARTNERE

 • BARNAS BANKDAGER
 • SPAREBANK 1
 • ERASMUS + 
 • SKVIRRE AFTERSKI 
 • VARINGSKOLLEN
 • POLITIHØYSKOLEN 
 • KOM DEG UT DAGEN
 • NOKAB
 • LIONS
 • MITT VALG
 • NITTEDAL KOMMUNETEATERLABEN 

 • KURS OG WORKSHOPS
 • MUSIKKTEATER
 • SCENEKAMP
 • SKUESPILLERTEKNIKK

 


OPPDRAGSKUNST
Vi skaper forestillinger og kulturinnslag for våre samarbeidspartnere.
Vi kan vise til flere teaterforestillinger på kultuhus i hele landet, Skvirre Afterski,  Barnas Bankdager, Ski- VM på Lygna, underholdning på Hadeland Glassverk, familieforestillinger på Litteraturhuset i Oslo, Oslo Bokfestival, Norsk Folkemuseum på Bygdø, Hadeland Folkemuseum, Arendalsuka, Baker Hansens 150-årsjubileum, World Cup i Holmenkollen og Verdensdagen for psykisk helse. 


NT EVENT
Nittedal Teater har en egen eventavdeling som tar på seg alt fra kick off, julebord, teambuilding, firmafester, jubileum, bryllup ol. 

Vi har organisert julebord, kunde-eventer, juletrefester, konserter, kulturinnslag, mordmysterier, rollespill og skjult teater for flere oppdragsgivere. 

Vi skreddersyr løsninger tilpasset et hvert behov. Ta kontakt for en hyggelig prat. 

BURSDAGSMORO
Ønsker dere en helt spesiell bursdagsfering med besøk av kjente kararktere, underholdng, temafest eller rett og slett å legge bursdagen til en av våre forestilinger?  Vi har bred og lang erfaring med å arrangere / tilrettelegge for en vellykket fest.  Vi har mange morsomme karakterer i vårt nettverk alt fra tryllekunstner, klovner, pirater, Disney-prinsesser, actionhelter, eventyrfigurer, tegneseriehelter - kun fantasien setter grenser. 
Vi kan stille med alt fra aktiviteter og underholdning, dekorering, servering, trykksaker og lokale. 
Ta kontakt for en hyggelig prat. 

Nittedal Teater har startet prosjektet "Ung i arbeid" hvor vi samarbeider med NAV og skoler i regionen for å skape et tilbud til dropout-elever og unge voksne som av en eller annen grunn står uten skoletilbud og arbeid. 

Vi undertegnet på nyåret i 2017 en treårig partnerskapsavtale med stiftelsen MITT VALG hvor vi skal være med å utvikle undervisningsfilmer, reklamerfilmer, tekst- og innholdslevrandører, illustrasjonsfoto, grafiske arbeider og en helt nyskreven musikal som de skal benytte i sitt arbeid for barn og ungdommer i hele Norge. 
Vi stiller oss 100% bak deres (Lions) slagord "Det er bedre å bygge barn, enn å reparere voksne". Vi gleder oss og er stolte av dette samarbeidet. 

Nittedal Teater har en partnerskapsavtale med Nittedal Kommune gjennom Vi bryr oss arbeidet, som forplikter begge parter til å samarbeide rus- og kriminalitetsforebyggende, med fokus på god psykisk helse og godt oppvekstmiljø for barn og unge i Nittedal.

Vi fikk i 2013 Nittedal Kommunes Tilgjengelighetspris for vårt arbeid for inkludering 
Turnévirksomhet

#hengdeg 
Nittedal Teater tar nettmobbing på alvor og vi har vært på Norgesturné med vår egenproduserte forestilling #hengdeg siden høsten 2013. Over 600 spilte forestillinger for over 260.000 publikum fra Hammerfest i nord til Lister i sør. 

Vi har spiller for skoleelever, foreldremøter, fagseminarer, konferanser, seminarer og arrangementer. 
Se turnéforestillinger for mer informasjon.

Se meg
Sterk forestilling om omsorgssvikt, overgrep og vold i nære relasjoner. Vært på turné siden 2014. Vist for skoleelever, fagkonferanser, samlinger m.m.

Hvor tror de de har det fra? 
Forestiling om hvordan foreldre ubevisst og bevisst påvirker barna sine på godt og vondt. 
En skikkelig oppvekker! 

Våre kjente og kjære barnehelter
Vi er også på løpende turné med våre barne- og familieforestillingene "Hakkebakkeskogen", "Karlsson på taket", "Pippi Langstrømpe", "Emil i Lønneberget" og "Karius og Baktus".

Med vennlig hilsen Alf

Kabaret-forestilling basert på et utvalg av kjente og mindre kjente viseperler fra Alf Prøysens kunstarv. 

Gutten som lærte å leke