Personvern og informasjonskapser

Behandlingsansvarlig


Daglig leder er på vegne av Nittedal Teater AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres


Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • e-postadresse
  • Bedrift du jobber for
  • Stillingstittel (der det er hensiktsmessig)


Formål med behandlingen


Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.


Grunnlaget for behandlingen


Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).


Innhenting av personopplysninger


Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i for å kunne gi deg de tjenestene du ønsker.


Utlevering av opplysninger til tredjeparter


Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  


Sletting av personopplysninger


Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.


Rettigheter for den registrerte


Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.


Personvernombud


Vi har et personvernombud, daglig leder, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.


Informasjonssikkerhet


Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.


Kontaktinformasjon


Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse: kontakt@nittedalteater.no

15/03-2019

Nittedal Teater AS

Når du bruker www.nittedalteater.no og alle underliggende domener som drytech.wintersteiger.no, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

"Cookies" - eller "informasjonskapsler" - er en standard teknologi de fleste nettsteder benytter i dag. En cookie er en liten fil som legges i din nettlesers internminne. Ved å benytte en cookie kan vi lagre informasjon om hvordan du navigerer på nettsiden, og gi oss nyttig statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre. De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Hvis du velger å ikke godta bruk av cookies kan det føre til at nettsider ikke vil fungere optimalt. Informasjonen vi samler inn med cookies kan ikke identifisere deg som bruker, og vil heller ikke bli delt med 3. part.

Under følger informasjon om hvilke cookies som brukes på www.nittedalteater.no
DETTE NETTSTEDET BENYTTER FØLGENDE COOKIES

NØDVENDIGE INFORMASJONSKAPSLER

Nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre et nettsted anvendelig ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidebeskrivelse og tilgang til å sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere uten slike cookies.

COOKIE

HENSIKT

UTGIVER

TYPE

UTLØPER

PHPSESSID

Registrerer brukerens økt på tvers av undersider.

nittedalteater.no

HTTP

Slettes når du forlater våre sider.



INFORMASJONSKAPSLER BRUKT TIL STATISTIKK


Statistiske cookies hjelper oss å forstå hvordan besøkende navigerer seg på nettstedet, ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt. Til dette bruker vi Google analytics og Google tag manager. Google Analytics mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. Mottatte data er underlagt Googles personvernregler. Dersom du ikke ønsker å bli sporet av google kan du bruke følgende plug-in: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

COOKIE

HENSIKT

UTGIVER

TYPE

UTLØPER

collect

Registrerer en unik ID som brukes til å registrere brukerens enhet og oppførsel. Virker på tvers av brukerens enheter.

google-analytics.com

Pixel

Slettes når du forlater våre sider.

__utma

Gir oss informasjon om hvor du kom ifra da du landet på siden vår. For eksempel annonser, søkemotorer og lignende

nittedalteater.no

HTTP

2 år

__utmb __utmc

Forteller oss når du kom og når du forlot nettstedet vårt, og dermed hvor lenge du har vært på sidene våre.

nittedalteater.no

HTTP

Slettes når du forlater våre sider.

__utmt

Brukes til å angi hastigheten på serveren til nettstedet.

nittedalteater.no

HTTP

Slettes når du forlater våre sider

__utmz

Samler data om hvor brukeren kom fra, hvilken søkemotor som ble benyttet, hvilken link som ble trykket på samt hvilket søkeord som ble benyttet. Brukes av Google Analytics.

nittedalteater.no

HTTP

6 mnd

_ga

brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet og har en levetid på inntil to år.

nittedalteater.no

HTTP

Inntil 2 år

_gat

brukes for å kontrollere trafikken til Google Analytics.

nittedalteater.no

HTTP

10 minutter

_gid

Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistikk om hvordan brukerern benytter nettsiden.

nittedalteater.no

HTTP

Slettes når du forlater våre sider



INFORMASJONSKAPSLER BRUKT TIL MARKEDSFØRING


Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.



GOOGLE


Mottatte data er underlagt Googles personvernregler. Dersom du ikke ønsker å bli sporet av google kan du bruke følgende plug-in: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

COOKIE

HENSIKT

UTGIVER

TYPE

UTLØPER

test_cookie

Sjekker om brukerens nettleser tillater cookies.

google.com
(doubleclick.net)

HTTP

Slettes når du forlater siden

ads/ga-audiences

Vi benytter google ads. Denne brukes av Google Ads til å gjenoppta besøkende som sannsynligvis vil bli til kunder basert på den besøkende oppførsel på Internett og andre nettsteder.

google.com

Pixel

Slettes når du forlater siden

IDE

Brukes av Google DoubleClick to register og rapporterer brukerens handlinger etter å ha sett eller klikket på en av annonsørens annonser med det formål å måle effekten av en annonse og presentere målrettede annonser til brukeren.

google.com
(doubleclick.net)

HTTP

2 år

NID

Registrerer en unik ID som identifiserer en bruker som kommer tilbake til nettstedet. ID-en brukes til målrettede annonser. Brukes av Google Ads.

google.com

HTTP

6 mnd

SLETTE COOKIES/INFORMASJONSKAPSLER
Finn din nettleser nedenfor. Merk at det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

Google Chrome:
1. Trykk på skiftenøkkelikonet på verktøylinjen i nettleseren
2. Velg verktøy
3. Velg tøm logg
4. I dialogruten merker du av for de informasjonskapslene du vil fjerne
5. Bruk menyen øverst for å velge datamengden som du vil slette
6. Velg tidenes morgen for å slette all data
7. Trykk tøm logg

Internet Explorer 9.x:
1. Trykk på verktøy-knappen (ikonet ser ut som et tannhjul)
2. Velg Sikkerhet i rullegardinmenyen
3. Velg Slett leserlogg
4. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
5. Merk av for midlertidige Internett-filer
6. Trykk på slett

Internet Explorer 8.x:
1. Trykk på sikkerhet-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
4. Merk av for Midlertidige Internett-filer
5. Trykk på Slett

Internet Explorer 7.x:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Trykk på slett filer
4. Trykk på ja i bekreftelsesvinduet.
5. Trykk på Lukk.

Mozilla Firefox:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett logg
3. Velg alt i rullegardinmenyen slett tidsrommet
4. Merk av for buffer
5. Trykk på slett nå

Safari for Mac OS X:
1. Trykk på safari-menyen
2. Velg tøm buffer
3. Trykk på tøm

Safari 5.x for Windows:
1. Trykk på innstillinger
2. Velg innstillinger i rullegardinmenyen
3. Trykk på personvern
4. Trykk på fjern alle nettsteddata i delen informasjonskapsler og andre nettsteddata
5. Trykk på fjern nå

Opera:
1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett private data i rullegardinmenyen.
3. Trykk på detaljer.
4. Velg tøm hele mellomlageret, og fjern merket for eventuelle rader du ikke ønsker å tømme.